30 Kasım 2013 Cumartesi

Ağrı'da Hastaneden Atılan Hasta Erzurum'da Müşahede Altına Alındı

Ağrı Devlet Hastanesi'nde hasta yakınları hemşireyle tartıştığı için hastaneden atılan Ahmet Özen (77) Erzurum'da tedavi altına alındı.


Ağrı Devlet Hastanesi'nde yoğun bakım tedavisi gördükten sonra dahiliye servisine çıkarılan böbrek yetmezliği bulunan hasta, yakınlarının hemşireyle tartışması sonucu doktor tarafından tutulan tutanakla hastaneden çıkarılmıştı. Ağrı Devlet Hastanesi yetkilileri hastanın iyi olduğu için taburcu edildiğini savunurken, Uzman Doktor Ayşe Kulalı tarafından tutulan tutanak bu iddiayı yalanladı.

Alınan karar sonrası babasını kendi aracıyla Erzurum'a götüren Cevdet Özen, Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Kardiyoloji servisinde tedavi altına aldırdı. 3 gündür babasının Erzurum'da tedavi gördüğünü belirten Cevdet Özen "Büyük sıkıntılar yaşayarak Erzurum'a geldik. Buradaki doktorlarımız bile durumu öğrenince şaşırdılar. Babamın durumu iyi olmamasına rağmen bizi hastaneden çıkardılar. Eğer bizim bir hatamız varsa bu konuda şikayetçi olabilirlerdi ama hastamızı çıkarmaları kabul edilemez bir tutum" dedi.

Bağımsız Sağlık Sen Ağrı Şube Başkanı Nihat Şahin, yaşanan olayı kınadıklarını söyledi.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder