21 Ekim 2013 Pazartesi

ELEŞKİRT BDP İLÇE BAŞKANI YİĞİTOĞLU İLE RÖPORTAJ

Eleşkirt Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) ilçe başkanı Turan Yiğitoğlu, Gazete Ağrı Muhabirine ile bir söyleyişi yaparak, gündemi değerlendirip soruları cevapladı.

Ayhan İsen:  BDP 2014 yerel seçimlerine nasıl hazırlanıyor, şu ana kadar neler yapıldı?

Turan Yiğitoğlu:   Biz Eleşkirt ilçemizde çok güçlü  bir kadroyla seçimlere hazırlanıyoruz. Ayın 25′ine kadar aday adaylarımızın müracaatları sağlanacak. Ondan sonra adayımız belli olacak ve o adayımızla birlikte çok güzel ve sistemli bir şekilde seçimlere hazırlanacağız.


Ayhan İsen :  Başkanım şu anda aday adaylarınızın başvuru durumları ve sayıları hakkında bilgi verir misiniz?

Turan Yiğitoğlu :  Şu anda halkımızın içinden 3-4 tane aday adayımız var. Dosyalarını hazırlamışlar  ve önümüzdeki hafta bize sunacaklar.

Ayhan İsen :Parti tabanınızla ilgili bilgi verir misiniz? Sizin başkanlığınızla birlikte gözle görülür bir artış var mı ?

Turan Yiğitoğlu : Altıncı ayın beşinde bir kongre yaptık. Bu kongrede ilçemizde belli başlı çevrelerden yönetimimize üyeler aldık. Hem asil üye hem de yedek üyelerimize güvenen  ve bunun dışında da tabanımız var. Parti olarak da çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Bu ilçemizde 30 yıldır iktidara gelen başkanlarımızın yeterli çalışmaları yoktur. Bu nedenle halkın tepki oyları da çok. Ve bu tepki oyları da hep bizim yanımızda. Biz halkımıza güveniyoruz. İnşallah 2014 seçimlerinde başarılı olacağız. Bizim tek bir hedefimiz var o da bu halka hizmettir başka bir düşüncemiz yoktur.Bizim diğer belediyelerimizde bellidir.çoğunuz gezip görmüşsünüzdür.ve bizim hizmetten başka bir  emelimiz yok.İnşallah halkımız bize bir beş yıl müsaade ederse  biz otuz yıllık kaybı telefi edip halkımızın ve ilçemizin layık olduğu yere getireceğiz.ama bizden başka ilçemize daha faydalı olacak ve bu halkımıza bizden daha fazla hizmet edecek biri varsa Allah ona da nasip etsin.Çünkü bizim ilkemiz hizmettir ve onun için yola çıktık.

Gazetagri.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder