14 Temmuz 2013 Pazar

Dengê Agirî, 2. Yılını Geride Bırakarak 3. Yıla Merhaba Dedi

Kurulduğu 2010 yılından bu yana tarafsız ve ilkeli yayın politikasıyla yayın yapan Dengê Agirî haber sitesi, 3 yılı geride bırakmanın gururunu yaşıyor.


Kurulduğu 2009 yılında Radyo Dengê Riya Azadî olarak yayın hayatına başlayan ve bir yıl sonra Radyo ekibinin aldığı kararla oluşturalan Dengê Agirî Haber Sitesi 2010 yılında açılışını yaparak yayın hayatına başladı.

Kurulduğu 2010 yılından bu yana tarafsız ve ilkeli yayın politikasıyla yayın yapan Dengê Agirî haber sitesi, 3 yılı geride bırakmanın gururunu yaşıyor.

Ağrı’lının güçlü sesi olarak bundan 3 yıl önce resmi yayın hayatına başlayan genç ve dinamik siteniz Dengê Agirî, ortaya koyduğu ilkeli ve seviyeli yayın hayatıyla Ağrı halkından aldığı destek ve güçle 3. yaşına girdi. Ağrı'daki yolsuzlukları, yoksullukları ve adaletsizlikleri, haber yaptığından dolayı, defalarca AKP'li Ağrı Milletvekilleri(!) ve AKP'li yöneticiler tarafından davalara ve şikayetlere maruz kalan Dengê Agirî, Ağrı halkından aldığı güçle 3 yaşına girmiş bulunmakta.

3 yıllık yayın hayatı boyunca doğru ve tarafsız bir şekilde Ağrı ve Ülke genelinde yaşanan sorunları ortaya koyan ve bu sorunlara çözüm bulunması noktasında ısrarlı yayınlarını sürdüren Dengê Agirî kanayan yaraları, en hızlı şekilde Ağrı ve dünyanın her tarafına ulaştırmayı bir görev edindi.

Dengê Agirî (www.dengeagiri.com) hızlı ve flaş haberleriyle Kürdistani duruşunu bozmadan Kürd halkının hizmetinde olmaya devam ediyor...

NOT: Sitemize Destek Olan Tüm Yoldaşlarımıza Teşekkür Ederiz.

Dengê Agirî Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmenliği

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder