21 Temmuz 2013 Pazar

AĞRI BELEDİYE BAŞKANINA BİR ÖNERİ

“Ağrı Et Balık Kurumu önünden geçen yolu mutlaka görmelisin”

Verdiği beyanatlarla Ağrı’yı modern bir kent haline getireceğini ifade eden Belediye Başkanı Hasan Arslan’a bizde yardımcı olmak istiyoruz. Hasan Arslan Ağrı Et Balık Kurumu önünden geçen belediye yolunu mutlaka görmelidir. Başkan Arslan bu yoldan geçerse ne demek istediğimizi anlayacaktır.


Önceleri transit bir yol olan, daha sonra transit yolun çevreye kaydırılmasından sonra, tenzili rütbeye uğrayarak adeta unutulan bu yol engebeli araziye dönüşmüş durumda.

Tarihi yol öyle bir durumdaki sanki bu yolu ne gören var ne de kullanan. Oysa ki Ağrı Et Balık Kurumuna gidip gelenler bu manzarayı her gün görüyor ve yaşıyor. Fakat insanlar alıştığı için kendilerine normal bir yol gibi geliyor.

Derin çukurların oluştuğu yolda araçlar adeta yola teslim olmak zorunda kalıyor. Bu yolun şansızlığı buradan yetkililerin geçmemesidir. Yetkililer çevre yolunu kullandıkları için belki de böyle bir yolun olmasından bile habersizler (!)…

Et Balık Kurumu müdürünü yetkili saymıyoruz, çünkü ayakları yere değmeyen ve önünü göremeyen biri olmalı. Yoksa şimdiye kadar kendi imkanları ile bile o yolu yapması gerekirdi.

Oysa ki Belediye Başkanı Hasan Arslan, Doğubayazıt, Diyadin ve Taşlıçay’a teşrif ettiklerinde bir kere Ağrı Et Balık Kurumu önünden geçen yolu bir kereliğine kullansa Ağrı o kötü manzaradan kurtulmuş olacaktır.

Haber: Nezir ÇELİK

Doğubayazıt Gazetesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder