7 Mart 2013 Perşembe

Doğubayazıt Belediyesi Dere Islah Çalışmaları Startı Verildi

 Doğubayazıt Belediyesi havaların ısınması ile birlikte çalışmalarına hız verdi.


Doğubayazıt Belediyesi sert geçen kış koşullarının ardından havaların ısınması ile birlikte kolları sıvayarak çalışmalarını hızlandırdı. Ehmedê Xani Mahallesinde bulunan Savaş Ay Lisesi yanından geçen dereyi ıslah çalışması başlatarak üstü kapatılarak çıkmaz sokaklarda açılıyor.

Çalışmaları yerinde denetleyen Doğubayazıt Belediye Başkan Vekili Vedat Tayfur, Su Ve Kanalizasyon Sorumlusu Nedim Koçkar, ve meclis üyeleri katıldı. Yıllardır açık olan derenin çıkmaz sokaklardan dolayı ıslah edilmediğini belirten Doğubayazıt Belediye Başkan Vekili Vedat Tayfur,”Havaların ısınması ile birlikte en büyük mahallelerimizden biri olan Xani Baba mahallesindeki dereyi ıslahe etme çalışmalarına başladık.

Aynı zamanda da mahallede bulunan çıkmaz sokaklar açılarak hem ulaşım rahatlayacak hem de dere ıslahı kesin çözüme kavuşacaktır. Baharın gelmesi ile birlikte ekip olarak koordinasyonlu bir şekilde hummalı çalışarak var olan sıkıntıları çözeceğiz. Çalışmalarımız bundan sonra farklı derelerin ıslah çalışmaları ile devam edecek” şeklinde konuştu.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder