2 Mart 2013 Cumartesi

BDP Heyeti Ağrı Ziraat Odasını Ziyaret Etti


BDP Ağrı İl Örgütü, Ağrı'daki sivil toplum örgütlerini ve aileleri ziyaret etmeye devam ediyor. İl başkan'ıı Halef Keklik'in de içinde olduğu heyet, Ağrı Ziraat Odası Başkan'lığını ziyaret etti.


Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Ağrı İl Başkanlığı yönetimi, Ağrı Ziraat Odası Başkanı Yavuz Aydemir'i ziyaret etti. Ziyaret esnasında açıklama yapan BDP Ağrı İl Eş Başkanı Halef Keklik, Parti yöneticileri ile birlikte ilimizin S.T.K olarak en büyük temsilcisi olan Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret etmekten memnun olduklarını belirtti,

Devam eden bu barış sürecinde yapılan bütün çalışmaları desteklediklerini belirtti, Halef Keklik, demokratikleşme sorununun sadece Kürtler değil bütün kesimlerin sorunu olduğunu ifade etti. Keklik. İşlenen müzakere tablosunu zedeleyen  durumlar olduğunu ama her şeye rağmen süreci devam ettireceğiz. B.D.P olarak, süreci tıkayan taraf olmayacağız.” Dedi.

Ziraat Odası Başkanı Yavuz Aydemir BDP Ağrı İl Başkanlığının yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnun olduğuklarını belirterek yeni yönetime başarılar diledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder