1 Mart 2013 Cuma

Ağrı'yı Kurbanlık Koyun Yaptılar


Siz bize kurban olun

Kurbanlık koyun olduk çok şükür; AKP Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi Patnos Öğretmen evinde yaptığı bir konuşmada, Patnos halkına "ben size kurban sizde sayın Başbakana kurban olun" dedi.


Son zamanlarda bir kurbanlık koyun furyası sürmekte Milletvekillerimiz arasında,halkımızda bu olayın aslını öğrenmek ihtiyacı hissetmişki sık sık gazetecilere bu olayların aslı varmı diye soruyorlar.

Gazeteci arkadaşlarda haklı olarak herkese tek tek cevap verme yerine kurbanlık ifadesini araştırmaya başladılar ne yazıkki sayın vekillerimizin yaptıkları kurbanlık koyun muhabbettini ortaya çıkardılar.

Sayın Vekillerimizin ağzından aynen yayınlıyoruz...

Sayın Fatma Kotan bir ara Ağrıya uğradığında şu sözleri sarfetmişti(basına yansıyan kısmı)

Salman, Ağrı'daki AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı'ndaki, ''Fatma canını Başbakan ve AK Parti'ye kurban eder'' cümleleri halk arasında büyük yankı bulmuştu.halkımızda haklı olarak sizlere oy verip oraya gönderen halka kurban olun ondan sonra başkalarına dediler.

Sayın Ekrem Çelebi seçim bölgesi olan Patnos'da yaptığı bir konuşmada halk arasında tepki buldu.
Sayın Vekil Patnos Öğretmen evinde yaptığı bir konuşmada "ben size kurban sizde sayın Başbakana kurban olun"

Halkımız da haklı olarak bizler sizleri vekil seçtik siz önce bize kurban olun,sizleri Meclise bizleri temsil edesiniz diye gönderdik sizler bizi kurbanlı koyun gibi hem kendinizi hemde başkalarına kurban ediyorsunuz,bizler kurbanlık koyun değiliz bizleri kurbanlık koyun gibi görenleri ayıplıyoruz dediler.

Kaynak: Ağrının Sesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder