16 Mart 2013 Cumartesi

Ağrı Anadolu Öğretmen Lisesi'inde Kürd Öğrencilere Baskı


Ağrı Anadolu Öğretmen Lisesi'inde Burhan Adıgüzel adlı müdür, yurtsever Kürt öğrenciler üzerinde baskı uygulayıp Gülen cemaatine yakın yazarların kitaplarını getirip zorla öğrencilere satıyor.


Ağrı Anadolu Öğretmen Lisesi'inde Burhan Adıgüzel adlı müdür, yurtsever Kürt öğrenciler üzerinde baskı uygulayıp Gülen cemaatine yakın yazarların kitaplarını getirip zorla öğrencilere satıyor. Aynı şekilde okulda puşi takmayı da yasaklamış. Bu adam yardımcısı Aydın Yılmaz adlı şahıs geçen sene yurtsever Kürt öğrencilerin ailelerine telefon açıp çocuklarınız ateist olmuş gelen alın diye telefon açıyorlardı. Bu adamlar kendisini Zehracı diye kamufle etmeye çalışıyor. Zehra cemaatinden bu iki şahsı teşhir ederek alakalarını kesmelerini talep ediyoruz. Ağrı Eğitim-Sen neden bu olayla ilgilenmiyor. Bu şahsı neden teşhir etmiyor anlamıyoruz.

Bir öğrenci bu olayı Özgür Medya aracılığıyla duyurmak için bir mesajla atmış işte o mesaj:

ÖĞRENCİNİN GÖNDERDİĞİ MESAJI AYNEN YAYINLIYORUZ: 

Ben Ağrı Anadolu lisesinde okuyorum . Bizim müdür tam bir Fettullah gülen yandaşı. Bu müdür artık öyle bir duruma getirdi ki puşiyi bile yasakladı. Öğrenciler gizliden takıyor. Kantinimizde Kürtçe şarkıları yasakladı. Bunlar yetmezmis gibi Nt kitap kırtasiyesiyle anlaşmış , gülen cemaati yandaşı yazarların kitaplarını getirtmiş zorla alacaksınız diyor . Buradaki öğrencileri cemaatçi kafasında yetiştirmek istiyor. Bu okuldaki öğrencilerin çogu yurtsever olduğu icin bu durumu kabullenmiyor. Malum 9. Sınıflar yeni öğrenme yaşlarındalar. Ağrıdaki bu güzel yurtsever gençliğin bozulmasını istemiyoruz. Kitap olarak Kuran-ı Kerim yeter bize. Bu asimile etme çabasına siz özgür medya ancak dur diyebilirsiniz.

Kaynak: http://dengeagiri.com

1 yorum:

  1. Oruspu çocukluğu yapmayın ben bir zehraciyim ve Kürdüm ama burhan Adıgüzel ve Aydın Yilmaz dediğiniz şahısları tanıyorum ogretmenimdir ikiside insanları böyle karalamaya hakkınız yok adam olun.

    YanıtlaSil