16 Haziran 2012 Cumartesi

Doğubayazıt Belediyesinde hizmet devam edecek

 Belediyede hizmet devam edecek
11Haziran’da Doğubayazıt’ta düzenlenen ev baskınlarında gözaltına alınan Doğubayazıt Belediye Başkan vekili Ali Söğüt ve Belediye meclis üyelerinin tutuklanması ile hizmetlerini aksatmadan devam eden Doğubayazıt belediyesi halka hizmet etmeye devam ediyor.

11 Haziranda eşzamanlı operasyonlarda gözaltına alınarak tutuklanan  Doğubayazıt belediye başkan vekili ve belediye meclis üyelerine rağmen hizmetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Doğubayazıt Belediyesi Daimi Meclis üyeleri Songül Hacıoğlu ve İbrahim Koçak, belediye çalışanları ile çalışmaları yerinde denetleyerek hizmetin devam edeceği mesajı verildi. Denetlemeler kapsamında İsmail Beşikçi Caddesinde Refüj boyama, Koçkıran tepesinde Mem u Zin park yapımı, yol yama çalışmaları ve Uluyol mahallesi ile Barış mahallelerini birbirine bağlayan köprülerin çalışmalarını yerinde denetlendi.
“Gözaltı ve tutuklamalar hizmeti engellemeye yönelik bir girişimdir”
Hiçbir baskının hizmetimizi halka götürmede engel olmayacağını belirten Doğubayazıt Daimi Meclis Üyesi Songül Hacıoğlu, tek bir kişi kalsak daha tüm enerjimizi halka hizmet yönünde harcayacağını ifade ederek” Şu an belediye başkan vekilimiz ve meclis üyesi arkadaşlarımız tutuklu bulunmaktadır. Bu gözaltı ve tutuklamaların Doğubayazıt’ta yaşanan sel felaketi ardından olması ise hizmeti engellemeye yönelik bir girişimdir. Tutuklanan meclis üyesi arkadaşlarımız sel felaketinin yaşandığı mahallelerde yemek dağıtımı ve hizmeti koordine etmek ile görevliydiler bu şekilde yaşanan tutuklama operasyonlarının hizmetimizde eksiklik getirmeyeceğini halkımıza bildiriyoruz “dedi. Ardından Mem u Zin parkının yapıldığı Koçkıran tepesine geçen heyet burada da denetlemelerde bulundu. Hacıoğlu Doğubayazıt halkından gerekli duyarlılığı göstermelidir diyerek konuşmasına son verdi .Hacıoğlu ardından konuşan Doğubayazıt belediyesi Ziraat Mühendisi Vahit Demir ise,havların ısınması ile birlikte halka yeşil alan açma ve ağaç dikim işlemlerinin devam ettiğini belirtti.Yol yama çalışmalarına ilişkin bilgi veren Doğubayazıt Fen İşleri Müdür Cihan Seferoğlu, Büyük su projesinin hayata geçtiğini belirterek bu yılki programlarında yol yapım çalışmalarının olmadığını belirterek ,su projemiz başladığından dolayı tüm yolların kazılacağından çalışmalarının olmayacağını belirti.Seferoğlu,”bitecek olan proje ile halkımızın su sorunu çözülecek ve ardından yol yapım çalışmalarımız başlayacaktır “dedi.

Haber :Ercan Özhan / Doğubayazıt Halkın Sesi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder