15 Mayıs 2012 Salı

DOĞUBAYAZIT’TA FECİ KAZA



Doğubayazıt’ta bir otobüs ve bir minibüsün çarpışması sonucunda ortalık kan gölüne döndü. Meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.


Ağrı-Doğubayazıt karayolunun 2'nci kilometresinde, 04 D 6206 plakalı otobüs ile 04 D 3906 plakalı minibüs çarpıştı. Yaralılar, Doğubayazıt Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, durumu ağır olan bazı yaralılar ise Ağrı ve Iğdır'daki hastanelere sevk edildi.

Kazada ön tarafı hurda yığınına dönen minibüsteki yolculardan Mehmet Dinç, Mahmut Azgın (65), Hazal Dinçer, Ahmet Dinçer ve Mustafa Dinçer öldü. Sürücü Veysi Azgın ile birlikte minibüs ve midibüste bulunan yolculardan 12 kişi de yaralandı. Yaralılar, Doğubayazıt ve Ağrı Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Minibüste sıkışan bazı yolcular, kaza yerine gelen Doğubayazıt itfaiye ekipleri tarafından güçlükle çıkarıldı.

Bu arada, Doğubayazıt Kaymakamı Hüseyin Yılmaz da kazanın meydana geldiği bölgeye gelerek incelemelerde bulundu. Yılmaz daha sonra Doğubayazıt Devlet Hastanesi'ne geçerek, yaralıların durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Olay hakkında başlatılan soruşturma devam ediyor.


























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder